Welkom in de Sint-Franciscusschool

We nodigen jullie graag uit op onze afhaal spaghettiavond te Erondegem op 17 oktober 2020.  Alvast bedankt voor jullie steun!

Hartelijk bedankt om massaal in te schrijven voor ons DRIVE-THRUE-eetfestijn! De ouders van Marilou Manssens  (3de kleuterklas B) zijn de winnaars van de ontbijtmand t.w.v. € 55. Dikke proficiat!

Benieuwd naar wat onze school allemaal te bieden heeft? Wil je misschien al graag inschrijven? Aarzel niet om contact op te nemen met de directeur Burst Kelly Meerman (0477 69 05 08) of met de directeur Erondegem Leen Pynaert (0494 82 06 80). Zij helpen u graag verder.

CMS door RedBit