Inschrijvingen

Beste ouder(s)

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school !
Heeft u een dochter of zoon die binnenkort naar school mag, dan kan u zeker bij ons terecht !
Ik maak graag tijd voor u en uw kind. U kan, na  afspraak (telefonisch of via mail) zeker een bezoekje brengen aan de school. Dit kan tijdens de lesuren of aansluitend na schooltijd.
Ik geef u dan een rondleiding  en een woordje uitleg over de werking van de school.

U kan dan kennis maken met de leerkrachten en onze kapoenen aan het werk zien.

Uiteraard kan u dan ook met al uw vragen bij ons terecht.
Uw dochter of zoon mag zeker meekomen. Zo leert zij/hij de school reeds kennen.
U bent van harte welkom op onze infoavonden. Er gaat een infoavond door in september en één in januari. (juiste data vindt u op onze website bij 'kalender – september en januari'. Op deze avond geeft de kleuterjuf in haar klas uitleg over de werking van haar klas, de afspraken, gewoontes, … Indien we over uw adres of mailadres beschikken kunnen we u zeker een uitnodiging sturen. U kan via het contactformulier of via mail - telefoon laten weten dat u komt of interesse heeft.
Op ons jaarlijks schoolfeest organiseren wij in de namiddag ook steeds een opendeurmoment. (datum van het schoolfeest staat ook op onze kalender -> mei of juni).  En elke zaterdag van augustus tussen 10u en 12u zijn er ook inschrijvingen op beide scholen.

Aarzel niet om uw gegevens te bezorgen zodat we u persoonlijk kunnen uitnodigen.
Ik ontvang u dus graag op onze school (Burst of Erondegem ->graag vermelden welke afdeling) en we kijken er naar uit uw kleine kapoen beter te leren kennen en met hem of haar op stap te gaan.
Het 'goed gevoel' op de school, is het allerbelangrijkste !!!
Indien u bewust voor onze school gekozen heeft en u wil uw kleine meid of zoontje inschrijven, dan brengt u de ISI-kaart  of ID-pas van uw kind mee.

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen op onze school !
Indien het niet makkelijk is, om zelf naar school te komen, zijn de
juf van de peuterklas en van de eerste kleuterklas steeds bereid
om een bezoekje bij u thuis te brengen.
Laat maar weten wat u verkiest !

Directeur, Kelly Meerman en het voltallig schoolteam

CMS door RedBit